Kantoor

 

Mr. R.G. van der MeulenMr. R.G. van der Meulen

In 1994 heb ik mijn studie rechten afgerond. Na een aantal jaar in de algemene praktijk te hebben gewerkt, werd eind jaren negentig mijn belangstelling gewekt voor de letselschadepraktijk. Ik heb bij een schaderegelingsbureau als letselschadejurist voor slachtoffers gewerkt. Aangezien ik ook zelf wilde procederen voor de Rechtbank ben ik vervolgens de driejarige opleiding voor advocaat gaan volgen. Vanaf 2004 heb ik als advocaat voor diverse advocatenkantoren gewerkt. Daarbij heb ik zaken op verschillende rechtsgebieden behandeld met een nadruk op letselschade. Bij laatstgenoemde zaken heb ik altijd de belangen van slachtoffers behartigd.

Aanpak

M advocatuur voert voor u de discussie met de aansprakelijke partij en staat u met raad en daad terzijde. Tevens worden door ons de diverse schadeposten geïnventariseerd en verhaald. Mogelijke schadeposten zijn verlies (van een deel) van uw inkomen/bijverdiensten door arbeidsongeschiktheid, smartengeld,  kosten voor huishoudelijke hulp en andere klusjes in en om het huis, kosten voor aanpassing van de woning, het eigen risico van de zorgverzekeraar, vervoerskosten, kosten tijdens ziekenhuisopname etc. 

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van letselschade bent u verzekerd van een deskundig en doortastend advocaat  in de onderhandelingen met de wederpartij en het contact met de overige betrokken partijen. 

In de meeste letselschadezaken wordt er zonder tussenkomst van een rechter een minnelijke schikking getroffen tussen het slachtoffer en de aansprakelijke partij. Het doel is dat voor u zo vlot mogelijk een passende oplossing wordt bereikt. Mocht dit niet mogelijk zijn dan leggen we de zaak aan de rechter voor. 

Sinds een aantal jaar is er voor letselschadezaken een nieuw soort procedure nl. de deelgeschillenprocedure. Dit biedt de mogelijkheid om snel en goedkoop een doorbraak te bereiken.

 

 klachtenregeling